Edinstveni terapevtski paketi v Sloveniji

Edinstveni terapevtski paketi v Sloveniji

Edinstveni energijski paketi so namenjeni vsem, ki si želite izboljšati svoje fizično in psihično zdravje, odpraviti bolezenske vzroke in se znebiti bolečin.


Napredne energijske terapije, ki jih izvajamo v Centru energijske medicine se izvajajo po sistemu preizkušenih protokolov in pomagajo pri odpravljanju zdravstvenih težav, kot so:

· Alergije 

· Bronhitis 

· Senen nahod 

· Glavoboli in migrene 

· Limfni zastoji 

· Motnje v delovanju ščitnice 
- Vnetje obnosnih votlin 

· Vnetje mandljev in žrelnice 

· Zobobol 

· Kap 

· Bolečine v rokah 

· Bolečine v nogah 

· Artritis 

· Artroze 

· Motnje v delovanju srca in ožilja 

· Nizek in povišan krvni tlak 

· Obolenja sklepov 

· Revma 

· Sladkorna bolezen 

· Epilepsija 

· Multipla skleroza, Parkinsonova bolezen, Alzheimerjeva bolezen 

· Bolezni žolčnika 

· Želodčna obolenja 

· Sindrom vratne hrbtenice 

· Išias 

· Lumbago 

· Menedžerski sindrom 

· Težave pri menstruaciji 

· Neplodnost 

· Nosečnost 

· Težave s prostato

· Razdražljiv mehur 

· Vnetje mehurja 

· Nespečnost

· Vegetativna distonija 

· Ledvične bolezni 

· Zaprtje (spastično ali atonično) 

· Inkontinenca 

· Hiperaktivnost pri otrocih…


Energijske pakete, smo pripravili na podlagi izkušenj in želja naših dosedanjih zadovoljnih strank.  Prednost paketov je v končnem nižjem znesku terapij in tarčni izbiri namena terapij.
                                                                                     ENERGIJSKI TERAPEVTSKI PAKETI:
PAKET AMBIENT

Naša vez z naravo je glede vpliva na naše telo in umske sposobnosti veliko pomembnejša, kot si predstavljamo. Znano je, da je tudi Tesla zasnoval elektromotor med obiskom parka. Pri paketu Ambient se terapije izvajajo v naravnem okolju v objemu cipres in petja ptic. Terapije se izvajajo od meseca maja do meseca
septembra. Lahko izbirate med ponudbo treh : 120 EUR - prihranite 15 EUR ali šestih terapij 225 EUR - prihranite 45 EUR.

PAKET ENERGIJSKIH DVANAJST

Energija je za telo življenjskega pomena. Paket energijskih dvanajst vam omogoča mesečno energijsko podporo, ki bo vašemu telesu pomagala izboljšati vaše telesno in fizično kondicijo skozi vse leto. Terapije v paketu so sestavljene in 15 sprostitvenih antistresnih terapij, oziroma so prilagojene vašim zdravstvenim
težavam. Paket se plačuje mesečno. Cena paketa je 35 EUR – prihranek 255 EUR.

PAKET PREVENTIVA

Vsi smo že slišali za rek »bolje preventiva, kot kurativa«, vendar se danes, njegovega pomena, zaradi hitrega tempa življenja, vse premalo zavedamo. Podarite si čas in izkoristite naše znanje zase, ter si podarite paket Preventiva, ki vas bo pravočasno opozoril o morebitnih nepravilnostih v telesu. Paket zajema preventivni pregled in 3 antistresne, sprostitvene ali protibolečinske terapije. Cena paketa je 130 EUR - prihranek 35 EUR.

PAKET DRUŽINA

Družina je tisto, kar nam predstavlja varnost in smisel našega obstoja. Za člane naše družine smo nesebično pripravljeni narediti vse in jih vsak trenutek nosimo v
naših srcih. Paket Družina omogoča vsem družinskim članom energijsko terapevtsko obravnavo s terapijo 1x mesečno. Paket se plačuje mesečno. Cena paketa je 45 EUR.

PAKET PROSTOVOLJČEK

Paket Prostovoljček je namenjen vsem tistim, ki si zaradi težkega socialnega statusa ne morejo omogočiti energijske terapevtske oskrbe, vendar jo potrebujejo.
Terapije so s tem paketom dostopne tudi njim v obliki prostovoljnega denarnega prispevka v okviru svojih zmožnosti. Cena: prostovoljni prispevek.

PAKET SKEPTIK

Skepticizem najdemo v vsakem izmed nas je naš stalni sopotnik in nam v veliko življenjskih primerih tudi koristi. Paket Skeptik, je namenjen vsem, ki se z energijskim zdravljenjem še niste srečali ali pa ste glede njega skeptični in ne verjamete v njegove pozitivne učinke, ki jih ima na naše fizično in psihično počutje. Posebnost paketa Skeptik je ta, da vam prvo terapijo izvedemo brezplačno in se po terapiji, glede na vašo izkušnjo, ki ste jo med in po terapiji dobili odločite, da je Paket Skeptik pravi paket za vas. Cena posamezne terapije v paketu je 40 EUR – prihranek 5 EUR.

PAKET ŠTIRI TAČKE (mali in veliki)

Naši hišni ljubljenčki, že dolgo niso samo naše »živali«, ampak jih imamo mnogi že kar za družinske člane. Živali so veliko bolj odzivne na energije kot ljudje, saj med terapijami ne blokirajo energije s svojimi vzorci in mislimi, zato je tudi izboljšanje njihovega zdravstvenega stanja hitrejše. V Paketu štiri tačke lahko
izbirate in se odločite med dvema paketoma in sicer med paketom »mali«, ki obsega 3 energijske terapije znaša 60 EUR - prihranek 15 EUR in paketom
»veliki«, ki obsega 6 energijskih terapij pride 120 EUR - prihranek 30 EUR.

**Vse pakete v ponudbi, razen paketa Skeptik in Prostovoljček lahko plačujete tudi v pavšalnem znesku 20 € mesečno in si tako zagotovite 10 terapevtskih obravnav s energijskimi terapijami zase ali za svoje družinske člane, ki so prilagojene vašim zdravstvenim težavam. Prihranek 210 EUR.MKPro Feet, Majda Žnidarič s.p., Vilenska cesta 25a, 2312 Orehova vas, Tel.: 040 207 998, 064 111 411

0
Feed

Komentarji

21.02.2020 od Klavdija

Pozdravljeni Imate kakšno terapijo za revmatoidni artitis? Klavdija

Oddajte komentar