O meni

Moja drugačnost me je spremljala že od zgodnjega otroštva. Včasih sem jo spoznavala skozi prednosti, včasih pa so se mi odslikavale kot ovire, ki so me spremljale in oblikovale na poti mojega življenja.

Življenje me jo bolj ali manj testiralo, glavni test pa mi je namenilo leta 2001, ko sem zbolela za klopnim meningitisom. O bolezni takrat nisem vedela ničesar, a sem jo kasneje spoznala v vsej svoji »veličini«. Z njo je prišlo tudi desetletno obdobje težkega okrevanja in iskanja pomoči, ki bi mi olajšale posledice bolezni. Pot me je vodila do različnih zdravilcev, vendar izboljšanja ni bilo. Bolezen je globoko zarezala v vsako celico mojega telesa in mi namenila široko paleto psihičnih obremenitev, ki so popolnoma spremenile mojo osebnost in razumevanje sebe in vsega okoli mene. Vse kar sem do takrat spoznala ni imelo več istega odtenka. Po neuspelih poskusih, da bi si pomagala s pomočjo drugih, sem vse moči usmerila, da si pomagam sama. Korak za korakom, sem se borila s svojimi demoni in po osmih letih uspela zaživeti brez tablet.

Obdobje teh preizkušenj mi je podarilo tudi svoje darove, ki jih brez bolezni zagotovo ne bi bila deležna. Vedno bolj sem spoznavala, da lahko pomagam tudi drugim. Sposobnost videti in vedeti, kaj je človeka pripeljalo do različnih obremenitev in na kakšen način le te odpraviti je le eden od teh darov, ki mi pomaga pri pomoči drugim. 

Po dolgih letih zaposlitve na banki sem sklenila svojo bančno zgodbo zaključiti in se podati na novo življenjsko pot, za katero sem čutila, da je prava zame. Zaključila sem šolanje za refleksoterapevtko in si po uspešno opravljenih izpitih pridobila izobrazbo NPK Refleksoterapevt, kasneje pa še certifikat Pranic healing terapevtke.

"Vabim vas, da se prepričate v uspešnost terapije v našem Centru energijske medicine, kjer boste deležni celostne obravnave in terapij, ki vam bodo izboljšala vaše zdravje in počutje."

Majda Žnidarič

NAROČI SE