Izvajamo:

METAMORFNA METODA

ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE ŽIVALI

Pri energijskem zdravljenju živali se izravnavajo neravnovesja na energijskih centrih, vstopa se v energetsko polje živali in se jim posreduje univerzalno prano energijo s predhodnim čiščenjem energijskih centrov. Pozitivni odzivi na energijske terapije pri živalih so hitrejši in takojšnji, saj so živali bolj dovzetne za čiste energije, ker energije ne blokirajo negativni miselni procesi. 

PROTIBOLEČINSKA TERAPIJA

PROTIBOLEČINSKO TERAPIJO

Psihofizično počutje človeka se zrcali in odseva na stopalih. Tako se na stopalih odslikavajo tudi motnje in poškodbe, ki so vezane na naš sistem okostja, sklepov ter mišic in seveda tudi bolečine, ki so vezane na motnje v teh sistemih.

REFLEKSOTERAPIJA STOPAL

REFLEKSOTERAPIJO STOPAL

Oblika refleksoterapije, pri kateri z različnimi terapevtskimi tehnikami s pritiskom na refleksne cone na stopalih izzovemo samozdravilni mehanizem telesa. Na podlagi A-testa se opravi pregled stopala pri katerem terapevt z otipom ali ogledom ugotovi motene cone.

REFLEKSOTERAPIJA

METAMORFNO METODO

Z metamorfno metodo, dosežemo spremembe, tako na razumskem, čutnem in vedenjskem, kakor tudi na telesnem nivoju. Praktik z izvajanjem metamorfne tehnike predstavlja katalizator, ki vzpodbudi človekovo notranjo življenjsko silo, da deluje v smeri preobrazbe, ki lahko zagotovi novo homeostazo.

REFLEKSOTERAPIJA DLANI

REFLEKSOTERAPIJO DLANI

Če stopala predstavljajo naše korenine in nam omogočajo, da hodimo, nas dlani popeljejo na področje ustvarjanja, misli in čustev, ter so naša povezava s kozmosom. Ob vsem tem, pa so lahko tudi odlično terapevtstko sredstvo, preko katerega, lahko izboljšamo naše počutje in zdravje.

PULZIRAJOČA MAGNETNA TERAPIJA

PULZIRAJOČO MAGNETNO TERAPIJO

Pulzirajoča magnetna terapija velja za naravno zdravilno regeneracijsko terapijo pri različnih stanjih in poškodbah. Zaradi globinskega delovanja magnetnih silnic je pod vplivom polja vso tkivo, tudi kosti in notranji organi tistega področja, kamor se aplicirajo magnetne silnice.

PRANIC HEALING

PRANOTERAPIJO (PRANIC HEALING®) - NAPREDNO BIOTERAPIJO

Je zasnovana na zdravljenju celostne strukture človeškega telesa. Je učinkovita metoda zdravljenja, kjer terapevt s prano brez dotika vzpodbudi samo-zdravilni proces organizma, kar posledično omogoča zdravljenje različnih zdravstvenih obremenitev, tako na telesnem kakor tudi na mentalnem nivoju.

Refleksoterapija stopal

Ali ste vedeli, da ima vsak organ, žleza ali del telesa, ki leži v določeni coni svojo refleksno območje v odgovarjajoči coni na stopalu.

NAROČI SE

Pulzirajoča magnetna terapija

Ali ste vedeli, da je že Nikola Tesla vedel za pozitivne učinke elektro magnetne terapije.

NAROČI SE

O meni

Moja drugačnost me je spremljala že od zgodnjega otroštva. Včasih sem jo spoznavala skozi prednosti, včasih pa so se mi odslikavale kot ovire, ki so me spremljale in oblikovale na poti mojega življenja.

O meni

"Vabim vas, da se prepričate v uspešnost terapije v našem Centru energijske medicine, kjer boste deležni celostne obravnave in terapij, ki vam bodo izboljšala vaše zdravje in počutje."

Majda Žnidarič

Življenje me jo bolj ali manj testiralo, glavni test pa mi je namenilo leta 2001, ko sem zbolela za klopnim meningitisom. O bolezni takrat nisem vedela ničesar, a sem jo kasneje spoznala v vsej svoji »veličini«. Z njo je prišlo tudi desetletno obdobje težkega okrevanja in iskanja pomoči, ki bi mi olajšale posledice bolezni. Pot me je vodila do različnih zdravilcev, vendar izboljšanja ni bilo. Bolezen je globoko zarezala v vsako celico mojega telesa in mi namenila široko paleto psihičnih obremenitev, ki so popolnoma spremenile mojo osebnost in razumevanje sebe in vsega okoli mene. Vse kar sem do takrat spoznala ni imelo več istega odtenka. Po neuspelih poskusih, da bi si pomagala s pomočjo drugih, sem vse moči usmerila, da si pomagam sama. Korak za korakom, sem se borila s svojimi demoni in po osmih letih uspela zaživeti brez tablet.

Obdobje teh preizkušenj mi je podarilo tudi svoje darove, ki jih brez bolezni zagotovo ne bi bila deležna. Vedno bolj sem spoznavala, da lahko pomagam tudi drugim. Sposobnost videti in vedeti, kaj je človeka pripeljalo do različnih obremenitev in na kakšen način le te odpraviti je le eden od teh darov, ki mi pomaga pri pomoči drugim. 

Po dolgih letih zaposlitve na banki sem sklenila svojo bančno zgodbo zaključiti in se podati na novo življenjsko pot, za katero sem čutila, da je prava zame. Zaključila sem šolanje za refleksoterapevtko in si po uspešno opravljenih izpitih pridobila izobrazbo NPK Refleksoterapevt, kasneje pa še certifikat Pranic healing terapevtke.

Mnenja naših zvestih strank

Majda, z različnimi terapijami, ki jih izvajaš sprožaš proces delovanja, kar sem občutila tudi sama. Najprej sem prišla na refleksoterapijo in takoj sem bila navdušena. Po terapiji je bilo moje počutje lahkotno in umirjeno. Ker imam težave z meno in neredno menstruacijo sem ponovno prišla po pomoč k tebi in takrat si se odločila, da mi boš izvajala Pranic healing terapijo. Po treh terapijah so vročinski valovi ponehali in se do danes niso vrnili, po naslednjih treh terapijah pa sem spet dobila menstruacijo, ki je nisem imela več mesecev. Telo se na tvoje terapije odziva nevejetno, hvala ti... Definitivno priporočam.


Denis Š. Zgornja Polskava

Zaradi nenehnega pritiska na delovnem mestu sem čutila popolno izčrpanost in izgorelost. Odločila sem se, da si pomagam s pomočjo Refleksoterapije.  Ker terapije nisem poznala sem sprva bila nekoliko skeptična, a že po prvi terapiji sem občutila, da sem veliko bolj sproščena in pozitivna. Mišice niso bile več v krču, ampak sem čutila lahkotnost, ki sem jo že dolgo pogrešala. Sedaj prihajam na terapijo tedensko, saj sem se prepričala v njeno učinkovitost. Se že veselim naslednje.


Mateja K. Ljubljana

Že leta sem imela težave s sinusi in tinitusom, kar je zelo vplivalo na mojo kakovost življenja. Ko sem se o tem pogovarjala s sodelavko, mi je ta predlagala, da se oglasim na terapijo k Majdi, kar sem tudi storila. Po terapijah sem včasih občutila veliko bolečino v predelu ušes, a je v roku nekaj ur izginila. Po prvi terapiji sem ponovno lahko normalno dihala skozi nos, po četrti pa sem občutila veliko manjšo intenzivnost tudi glede tinitusa, kar me  je zelo presenetilo, saj so bile te težave kronične. Sedaj se je njihova intenzivnost znižala na raven, da lahko normalno funkcioniram. Vsekakor bom s terapijami nadaljevala, saj mi pomagajo.

Simona P. Ljubljana

Cenik naših storitev v PDF obliki.

Prenesi si naš cenik

Naročanje

Refleksoterapija
Pulzirajoča magnetna terapija
Sodobna energijska medicina

Poslovni podatki

Center energijske medicine, Majda Žnidarič s.p., Alternativne oblike zdravljenja

Vilenska cesta 25a, 2312 Orehova vas, Slovenija

Telefon: 040 207 998
E-pošta: maida.znidaric@gmail.com

Delovni čas

Ponedeljek 08:00 - 16:00

Torek 10:00 - 18:00

Sreda 08:00 - 16:00

Četrtek 10:00 - 18:00

Petek 08:00 - 16:00

Sobota Zaprto

Nedelja Zaprto

Ostali termini po dogovoru.

Certifikati