Energijske terapije za živali

Na zalogi

20,00 €

Kakor ljudje, so tudi živali energijska bitja. Tudi one lahko nase prevzemajo človekovo negativno energijo, ki jim lahko škoduje in jim na telesni ravni povzroči različne telesne obremenitve oziroma bolezni.Terapije, temeljijo na holističnem pristopu. 


K bolezenski obremenitvi živali, pristopamo celostno z različnimi zdravilnimi tehnikami in znanji, ki se v zdravilstvu uporabljajo že tisoče let. Pri energijskem zdravljenju živali se izravnavajo neravnovesja na energijskih centrih, vstopa se v energetsko polje živali in se jim posreduje univerzalna prana energija s predhodnim čiščenjem energijskih centrov.


Pozitivni odzivi na energijske terapije pri živalih so hitrejši in takojšnji, saj so živali bolj dovzetne za čiste energije, ker energije ne blokirajo negativni miselni procesi. Tako lahko zdravilno čisto energijo prosto in v celoti vsrkajo v svoje telo, kar posledično izboljša njihovo bolezensko stanje in popolnoma ozdravijo.


Izkušnje in pozitivni rezultati energijskega zdravljenja živali prepričajo, da je energijsko zdravljenje najrazličnejših bolezni pri živalih odlična samostojna ali pa dopolnilna metoda na poti k ozdravitvi in boljšemu fizičnem zdravju živali ali vašega hišnega ljubljenčka.


Naročilo željenega datuma terapije: https://www.mk-profeet.si/kontakt ali na tel. št. 040 207 998.